vit morgon!

När jag vaknade imorse och tittade ut så var marken alldeles *hör och häpna* VIT! det var ca 5 minusgrader och 5-10 cm snö. Jag hoppade högt! och tänkte NEJ inte snö just idag kunde väl kommit för en vecka sen då jag inte behövde cykla till skolan.

Jag bestämde mig för att jag skulle ta bussen kvart över 10 eftersom vi börjar kvart i 11 på tisdagar. Fast när jag tittade ut runt 10-tiden så var snön nästan borta så jag cyklade till skolan som vanligt istället. Det var no problemo att komma till skolan och nu är snön nästan helt borta.

Sommar!

sommarblomma

Känns som att sommaren är väldigt långt borta! Men egentligen är den väldigt nära. Om några dagar är det april och från april till juni är det 2 månader så alltså om ca 2 månader är det sommarlov. Jag vill ha sommar nu på ett sätt men inte på ett annat. Tiden går så fort och jag vill inte slänga bort mitt liv på att längta bort. Ska inte påstå att jag inte längtar bort för det gör jag verkligheten. Nej! nu ska jag inte grubbla mer eller åtminstone inte skriva det här för då kommer det bli ett hemskt långt inlägg.

Kanske lite tidigt men Godnatt!

vädret igår

495097-6




Så här soligt och fint var det på stranden igår! :D

Får väl skriva nått

Ja då var det sista lovdagen, vi borde haft lov i en vecka till! Men är faktiskt inte så lång tid kvar tills sommarlovet och det är ju positivt.

Vädret har varit jättekonstigt de här sista dagarna. Igår var det jättesoligt och rättså varmt om man satt i solen och  idag har det snöat hela dagen lång. Undrar vad som väntar inför morgondagen.

Ha en mysig kväll!

Då trillade vi hit i bloggträsket!

Dåligt väder med slaskig snö och blåst, gjorde så att vi 3 tjejer hamnade här.

Välkommen till vår nya blogg!

.

RSS 2.0